Geef Scholen Energie heeft ruim € 530.000,- teruggehaald.

“Alles goed geregeld!”

Geen zorgen, extra werk, alles goed geregeld!

Mw. Rentate de Jong (Directeur)

EBS de Olijfboom te Deventer

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Wij handelen het gehele traject af van A-tot-Z
  • Wij werken op 'no cure, no pay' basis
  • Traject wordt jaarlijks proactief opgestart

Energiebelasting

Scholen komen in bepaalde gevallen in aanmerking voor een teruggaaf energiebelasting. In tegenstelling tot wat sommige adviesorganisaties beweren, is dit zeker niet standaard het geval. Iedere VvE vormt een aparte casus waarvan de feitelijke situatie nauwkeurig moet worden beoordeeld.

 

Traject & Besparing

Geef Scholen Energieheeft de afgelopen 7 jaar veel ervaring opgebouwd ten aanzien van deze besparingstrajecten. Wij hebben de kennis in huis om te beoordelen of uw school in aanmerking komt voor een teruggaaf en hoe hoog dit bedrag zal zijn.

Bij een positieve beoordeling zal GSE het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Voor een school duurt het traject gemiddeld 4-6 maanden.

"Voor een gemiddelde school levert het een teruggaaf op van € 9.000,- (incl. BTW)."

Vergoeding

Geef Scholen Energie voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt GSE 1/3e van de teruggaaf als vergoeding. Dit bedrag hoeft men pas te voldoen, op het moment dat de teruggaaf daadwerkelijk de rekening van de GSE is gestort.

 

Ook interessant voor uw school?

In de afgelopen 7 jaar heeft Geef Scholen Energie voor ruim 50 scholen meer dan € 530.000,- (incl. BTW) teruggehaald. Wilt u ook weten of uw school recht heeft op een teruggaaf?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@geefscholenenergie.nl.