Meten is weten.

“Alles goed geregeld!"

Geen zorgen, extra werk, alles goed geregeld!

Mw. Renate de Jong (Directeur)

EBS de Olijfboom te Deventer

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Begeleiding van wijzigingen van A-tot-Z
  • Proactief attenderen op efficiënte oplossingen

Slimme meters

Ruim 80% van alle aansluitingen van scholen hebben een conventionele meter. Deze meters moeten maandelijks dan wel jaarlijks handmatig worden opgenomen. U kunt zich voorstellen dat dit vaak niet gebeurt, waardoor veel besturen voor vervelende verrassingen komen te staan bij een afrekening. Dit kunt u voorkomen door een zogenaamde ‘slimme meter’ te laten plaatsen.

Geef Scholen Energie begeleidt voor haar deelnemers de prioplaatsingen van slimme meters. Deze meters worden via een modem op ieder gewenst moment uitgelezen. Op die manier hoeven er nooit meer meterstanden te worden opgenomen en heeft u te allen tijde inzicht in het verbruik van de aansluiting.

“Geef Scholen Energie begeleidt de prioplaatsingen van slimme meters."

Meetdienst

Indien uw school een grootzakelijke aansluiting (> 3x80A of > G25) heeft, dan neemt u een meetdienst af bij een meetbedrijf. Zij plaatsen uw meetinrichting, verhelpen storingen en nemen uw meterstanden op. Voor deze dienst worden kosten in rekening gebracht.

Aangezien ook deze markt geliberaliseerd is, kan hier ook op worden bespaard. Via Geef Scholen Energie kunt u gebruik maken van een collectieve korting op uw meetdienst, die kan oplopen tot 20%.

 

Ook interessant voor uw school?

In de afgelopen 9 jaar heeft Geef Scholen Energie honderden meters slim laten maken en maken tientallen scholen gebruik van de collectieve korting op de meetdiensten. Wilt u voor uw school ook slimme meters of besparen op de meetdienst?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@geefscholenenergie.nl.

Of kijk op http://www.meetdienstbesparen.nl