Scholen betalen onnodig veel netbeheerkosten.

“Korte lijnen en uitstekende servic."

De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en uitstekende service.

Dhr. R. Hageman (Directeur)

St RK Onderwijs Huizen

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Proactieve signalering besparingen
  • Vooraf de exacte besparing voorgerekend
  • Wij begeleiden het gehele traject van A-tot-Z

Netbeheerkosten

Voor het transport van de energie betaalt u een vast bedrag per jaar. Deze transportkosten, ook wel netbeheerkosten genoemd, betaalt u voor het gebruik van het elektriciteits- en gasnet. Deze kosten worden maandelijks direct door de netbeheerder (Stedin, Liander, Enexis, enz.) of indirect via uw energieleverancier in rekening gebracht.

De netbeheerkosten zijn afhankelijk van de aansluitwaarde van de aansluiting. Hoe groter de aansluitwaarde, des te hoger de kosten.

Veel aansluitingen van scholen zijn groter dan men fysiek nodig heeft. Hierdoor betalen scholen onnodig veel netbeheerkosten.

“Geef Scholen Energie signaleert proactief besparingen op de netbeheerkosten."

Traject & Besparing

Geef Scholen Energie signaleert besparingen ten aanzien van de netbeheerkosten en rekent precies uit hoeveel er bespaard kan worden. In veel gevallen kan er een besparing worden gerealiseerd, zonder dat er een fysieke wijziging hoeft te worden doorgevoerd. Eens gerealiseerd, keert de besparing ieder jaar opnieuw terug.

Bij een positieve beoordeling zal GSE het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Voor een school duurt het traject gemiddeld 6-8 weken.

"Een gemiddelde school bespaart € 750,- op jaarbasis."

Vergoeding

Geef Scholen Energie voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt GSE 1/3e van de besparing over het 1e jaar als vergoeding. Daarna is het voordeel geheel voor rekening van uw school.

 

Ook interessant voor uw school?

In de afgelopen 9 jaar heeft Geef Scholen Energie voor ruim 35 scholen meer dan € 92.000,- (incl. BTW) bespaard. Wilt u ook weten of uw school kan besparen op de netbeheerkosten?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@geefscholenenergie.nl.

Of kijk op www.netwerkkostenbesparen.nl.